Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 13:15

Αγρίνιο-σαν σκηνικό από θρίλερ: το εγκαταλελειμμένο ραντάρ (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κανάλι Above View πέταξε πάνω απο το εγκαταλελειμμένο αεροπορικό ραντάρ στο Πυργί Αγρινίου 

Ανηφορίζοντας στο Πυργί, 15 περίπου χιλιόμετρα από το Αγρίνιο, μπορεί κάποιος να συναντήσει ένα-φαινομενικά- μυστηριώδες σημείο. Τις εγκαταστάσεις ενός παλαιού ραντάρ.

Το σκηνικό απόκοσμο κατά την περιήγησή στα εγκαταλελειμμένα κτίρια μιας εγκατάστασης που λειτούργησε από την δεκαετία του ’30 έως τη δεκαετία του 60, σύμφωνα με μαρτυρίες. Χρόνια που στο Αγρίνιο λειτουργούσε σημαντικό στρατιωτικό και πολιτικό αεροδρόμιο.

«Οι πληροφορίες συγκεχυμένες. Άλλος έλεγε ότι ήταν ΝΑΤΟΙΚΟ, άλλος του Ελληνικού στρατού και άλλος του ΟΤΕ. Οι περισσότεροι ανέφεραν ως πιο πιθανή την στρατιωτική εκδοχή του ΝΑΤΟ. Όπως και να χει, οι μαρτυρίες συνέκλιναν ότι λειτουργούσε μέχρι την δεκαετία του ’60. Ήταν σε σχήμα πιάτου», έγραφε παλαιότερα το agrinionews.gr παρουσιάζοντας τη διαδρομή προς το σημείο του ραντάρ απ’ όπου η θέα είναι μαγευτική.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1161 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 22:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.