Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 20:01

Τα 2+1 πράγματα που καλό είναι να μην τα συζητάμε με τους συναδέρφους μας στη δουλειά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί πως δεν χρειάζεται να ανοιγόμαστε και πολύ στους συναδέλφους μας στη δουλειά, επειδή αν αποκαλύψουμε το λάθος πράγμα, ίσως αυτό αποβεί καταστροφικό για την καριέρα μας.

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία βασικά πράγματα που καλό είναι να μην τα μοιραζόμαστε στο γραφείο:

Πόσο μισούμε τη δουλειά μας

Εντάξει, κανείς μας δεν προτιμά να εργάζεται από το να κάνει βόλτες ή ψώνια, ή ταξίδια. Αν όμως παραπονεθούμε στο λάθος άτομο για τη δουλειά μας, ίσως ρισκάρουμε περισσότερα απ΄όσα πιστεύουμε. Κάνοντας κάτι τέτοιο, φέρνουμε αρνητική ενέργεια στην ομάδα και δείχνουμε στον διευθυντή μας πως ίσως χρειάζεται να αναζητήσει κάποιον με περισσότερη όρεξη.

Την πραγματική μας γνώμη για κάποιον συνάδελφο

Δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε πόσο ικανοί είναι οι συνάδελφοί μας. Ακόμη κι αν πιστεύουμε τα χειρότερα για κάποιον, ο χώρος εργασίας μας είναι το τελευταίο μέρος που θα έπρεπε να μοιραστούμε αυτήν τη γνώμη. Αυτόματα θα δείξουμε αναξιόπιστοι και όλοι θα αναρωτιούνται τι λέμε πίσω από την πλάτη τους.

Πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις

Η πολιτική και η θρησκεία ήταν ανέκαθεν δύο θέματα που δημιουργούσαν εντάσεις και πρέπει να προσέχουμε πολύ με ποιον τα θίγουμε, ειδικά στη δουλειά. Μία απλή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, αν τόσο εμείς, όσο κι ο συνομιλητής μας είμαστε πεισματάρηδες και δεν κάνουμε πίσω.

Επειδή, μάλιστα, κανείς μας δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για κάτι τόσο σημαντικό, ας συμφωνήσουμε πως θα διαφωνήσουμε με κάποιους κι ας προχωρήσουμε τη ζωή μας, χωρίς την ανάγκη να κάνουμε τους πάντες να υιοθετήσουν τις απόψεις μας.

pronews.gr

Διαβάστηκε 877 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 20:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.