Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:18 πμ
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 18:25

Παναιτωλικός – Αρης 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Οι αποφάσεις μας πείραξαν το μυαλό»

O κόουτς του Παναιτωλικού σχολίασε πως οι παίκτες του δεν είχαν, ελέω Τζήλου, την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση στο ματς με τον Αρη.

Στην έλλειψη «καθαρού μυαλού» από την πλευρά των παικτών του ελέω των αποφάσεων του ρέφερι Τζήλου στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα (2-0) που γνώρισε ο Παναιτωλικός από τον Αρη. «Οι αποφάσεις μας πείραξαν το μυαλό. Θέλω να τις δω, να δω αν ήταν πέναλτι. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος από το πώς παίξαμε γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάθε φορά που βγαίναμε και δημιουργούσαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά δεν το είχαμε», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Μετά ρωτήθηκε για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και επιβραβεύει. Νομίζω ότι ήταν μια κακή μέρα για μας αλλά είναι κι ένα σημάδι μετά τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε ώστε για να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε χαλαροί σε παιχνίδι γιατί δεν έχουμε αριθμητικά τους παίκτες και την ομάδα για να το κάνουμε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κι όταν μας πηγαίνει ένα παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».


Μάντζιος: «Να μην απαξιώνουμε τους παίκτες του Άρη»

Ο Άκης Μάντζιος έστειλε μηνύματα μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο 53χρονος τεχνικός του Άρη μίλησε στα κανάλια COSMOTE και είπε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα με καλά αποτελέσματα. Νομίζω ότι μπήκα δυνατά στο παιχνίδι. βρήκαμε τα γκολ, είχαμε το δοκάρι και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερο διαχείριση καθώς προερχόμασταν από 120 λεπτά αγώνα πριν από τρεις ημέρες και δεν είχαμε φρεσκάδα».

Ρωτήθηκα για το τι διαφορετικό είχε ο Άρης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. «Βρήκαμε το γκολ, αυτό βοηθά την ομάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτό το γκολ θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 453 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News