Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 18:42

«Υφαίνοντας όνειρα» (νέος διαγωνισμός) για Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Διόπτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life με την ευγενική συνεργασία των εκδόσεων Διόπτρα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Υφαίνοντας όνειρα» της Ειρένα Ιωαννίδου – Αδαμίδου

Ο διαγωνισμός λήγει την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Υφαίνοντας όνειρα


Δυνατοί έρωτες ξεδιπλώνονται, βαριά απωθημένα γεννιούνται, χωρισμοί και επανασυνδέσεις απειλούν την εύθραυστη ισορροπία του ψυχικού κόσμου των ηρώων.

Ο Θόδωρος είναι ένας γοητευτικός νέος, εργατικός, πάντα γελαστός, με χρυσή καρδιά και πολλές επιτυχίες στο κόρτε με τα κορίτσια. Ωστόσο, εξαιτίας της περιορισμένης του μόρφωσης και του επιπόλαιου χαρακτήρα του, εξαρτάται απόλυτα από τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδερφό του, που αρνούνται να τον κάνουν ισότιμο συνέταιρο στο οικογενειακό κατάστημα υφασμάτων. Ο Θόδωρος εργάζεται λίγο πολύ ως απλός υπάλληλος, παρότι, με τους γλυκούς του τρόπους, εκείνος φέρνει την περισσότερη πελατεία.

H Κατερίνα είναι μια όμορφη Ναπολιτάνα προσφυγοπούλα που έφτασε ορφανή στον τόπο τους, αλλά σύντομα ξεχωρίζει λόγω της μαεστρίας της στο βελόνι. Οι δύο νέοι δεν αργούν να ερωτευτούν και, σαν να το είχε υφάνει μια κακιασμένη μοίρα, η Κατερίνα μένει έγκυος
– γεγονός καταδικαστικό για το μέλλον της. Ο σκληρός πατέρας του Θόδωρου του απαγορεύει να την παντρευτεί, επειδή πιστεύει ότι η ξενομερίτισσα είναι «λίγη» για τον γιο του και αμφιβόλων ηθών.

Κάπως έτσι την εποχή του Μεσοπολέμου ξεκινάει να ξετυλίγεται ένα τόπι βελούδινου υφάσματος, όμορφο σαν τη ζωή, μα εύθραυστο και πολλές φορές απατηλό.

Διαβάστηκε 2562 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.