Τετάρτη, 18η Μαίου 2022  12:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 20:19

Δήμος Θέρμου: Αθώωση Θ. Κασόλα απο το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κ. Θεόδωρος Κασόλας, επικεφαλής του συνδυασμού "Αξιοπιστία και Προοπτική" του Δήμου Θέρμου μετά την αθώωση του απο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρίνιου για υπόθεση που μηνύθηκε από τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΘΩΟΣ

Μία δικαστική περιπέτεια τριών και πλέον  χρόνων, στην οποία οδηγήθηκα εντελώς απρόκλητα κι αναίτια, μία περιπέτεια που άνευ κλητηρίου θεσπίσματος με οδήγησε στην αυτόφωρη διαδικασία, μιά περιπέτεια που από τις 18.12.2018 έως 20.1.2022 διετάραξε την την προσωπική αλλά και την οικογενειακή μου γαλήνη και ηρεμία, έφτασε στο τέλος της.

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 18.12.2018 ο Συνδυσμός μας, υποβλήθηκε εναντίον μου μήνυση που άσκησε εναντίον μου ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Πρωτοφανές φαινόμενο ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του Δήμου μας.

Ήταν μία ανάρτηση που εξέφραζε , την πολιτική άποψη της μείζονος αντιπολίτευσης, κι αναφερόταν στην  αντίθεση του Συνδυασμού μας  στον επιλεχθέντα από την δημοτική πλειοψηφία  τρόπο κατασκευής του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Θέρμου, προϋπολογισμού 215.000 € με την διαδικασία της ανάθεσης με διαπραγμάτευση και με μικρό ποσοστό έκπτωσης. Το έργο τελικά κατασκευάστηκε με απόφαση του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που μιλάει για ΣΥΓΓΝΩΣΤΗ ΠΛΑΝΗ.

Το ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

με απόφασή του χθές στις 20 Ιανουαρίου 2022 με αθώωσε.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και συμμαχητές, που από την αρχή αυτής της περιπέτειας, μου συμπαραστάθηκαν σ΄ όλα τα επίπεδα των ενεργειών για την εύρεση της αλήθειας. Θερμές ευχαριστίες και σε όλους τους  δημότες  που με καρτερία και υπομονή περίμεναν την απόφαση της δικαιοσύνης για να συμπερασματολογήσουν.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δικηγόρο Αθηνών κ. Δημήτριο Αβαρκιώτη που με υπερασπίστηκε.

Συνεχίζω να υπηρετώ τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και διαμένω οικογενειακά,  με αγάπη και όραμα για ένα Δήμο  που μπορεί να στηριχθεί στην πολυχιλιετή Ιστορία του, στον ανυπέρβλητο Πολιτισμό του, στα μοναδικά χαρακτηριστικά της Φύσης και του Περιβάλλοντός του, που πρέπει και μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού του και να ανατάξει τις δυσμενείς σήμερα συγκυρίες, για έναν Δήμο ανθρώπινο, κι αντάξιο των προσδοκιών των Αποκουριτών.

Θεόδωρος Κασόλας
Διπλ. Πολ. Μηχανικός
Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Του Δήμου Θέρμου
Θέρμο 21 Ιανουαρίου 2022

 

Διαβάστηκε 153 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα