Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 21:49

Αποθεωτική υποδοχή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Τίτορμου μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη των Αγρινιωτών επί της ΑΕΚ.

Με γρήγορα αντανακλαστικά και κάλεσμα από τα κοινωνικά δίκτυα, υπήρξε συγκέντρωση φιλάθλων στον κυκλικό κόμβο Τσίγκα, επί της Εθνικής οδού, στην είσοδο της πόλης.

Από τις 10 ξεκίνησε να μαζεύεται κόσμος, με την αποστολή να φτάνει περίπου μια ώρα αργότερα.

Η νύχτα έγινε μέρα και η αποστολή της ομάδας έτυχε αποθεωτικής αποδοχής, με καπνογόνα και συνθήματα που παρότρυναν σε ανάλογη συνέχεια.

Η πλειοψηφία του κόσμου αποτελούνταν από τους οργανωμένους της Θύρας 6, αλλά την παράσταση έκλεψε και η παρουσία παιδιών με τους γονείς τους που ήρθαν να γιορτάσουν κι αυτοί τη μεγάλη νίκη. Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, αψήφησαν το κρύο και το περασμένο της ώρας για να χειροκροτήσουν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες της ομάδας ήταν εμφανώς ενθουσιασμένοι, αλλά λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που ταλαιπωρούν και τον Παναιτωλικό, δεν κατέβηκαν από το πούλμαν της αποστολής, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 529 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.