Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  2:20 μμ
Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 19:19

Παναιτωλικός: Έξι αγώνες σε δυόμιση εβδομάδες μετά από 21 μέρες αποχής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το… μηδέν εκκινεί ουσιαστικά ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά από 21 μέρες απραξίας και έξαρση κορωνοϊού οδεύει σε διάστημα με φουλ δράση.

22 Δεκεμβρίου έδωσε το τελευταίο ματς του 2021 ο Παναιτωλικός. Για το Κύπελλο, με τη Νίκη Βόλου στο Αγρίνιο. Ακολούθησαν οι διακοπές και έπειτα ήρθε το «κύμα» του κορωνοϊού που «σάρωσε» την ομάδα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, από βδομάδα ο Τίτορμος επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις. Ο εξ αναβολής αγώνας της Τούμπας ορίστηκε για Τετάρτη 12/1. Αν γίνει, διότι και ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά κρούσματα, για τον Παναιτωλικό ξεκινά ένας «Γολγοθάς».

Κυριακή 16/1 ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ. 19/1 φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, 22/1 πάει στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ. Έπεται ταξίδι στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου και στις 30/1 το εντός έδρας με τον Άρη. Και μένει και σε εκκρεμότητα το ματς με τη Λαμία…

Με απραξία 21 ημερών και με ταλαιπωρία από τον κορωνοϊό ο Παναιτωλικός καλείται να παίξει μέσα σε 2,5 εβδομάδες με πολύ δύσκολους αντιπάλους έξι αγώνες.

Κωνσταντίνος Ρίγκος

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 601 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News