Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 17:33

CROSSON – “Everyone's A Star” από το άλμπουμ “Rock N' Roll Love Affair”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Everyone's A Star (Official Music Video)

(Δείτε το βίντεο εδώ)

Από το 2016 που έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στη σκηνή του melodic rock με την κυκλοφορία τους «Spreading The Rock N’ Roll Disease», οι Αυστραλοί Theatrical Glam Rockers CROSSON, έχουν αφήσει το στίγμα τους με τα μοναδικά, συναρπαστικά και γραμμένα για να τραγουδηθούν σε γήπεδα τραγούδια τους, το κορυφαίο image τους, και την τεράστια ενέργειά τους, πλήρως χορογραφημένη, σε ένα stage show που σε αφήνει έκπληκτο!  

Το άλμπουμ τους «Invincible» που κυκλοφόρησε το 2018 πέρασε 10 εβδομάδες στο top 30 των επίσημων γερμανικών Metal & Rock Charts, και το άλμπουμ τους «Rock ‘N’ Roll Love Affair» που κυκλοφόρησε το 2020 απέσπασε την αναγνώριση των κριτικών σε όλο τον κόσμο και τους έκανε υπολογίσιμη δύναμη.

Tο όνομα του συγκροτήματος CROSSON, είναι μια άμεση μετάφραση του ελληνικού επωνύμου «Stavropoulos» που σημαίνει «Son Of The Cross». Ο συνονόματος του συγκροτήματος, βασικός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Jason Crosson (Σωτήριος Σταυρόπουλος), είναι Έλληνας πρώτης γενιάς που γεννήθηκε στην Αυστραλία. 

Η rock μηχανή των CROSSON αποτελείται από τους Duane Baron (Motley Crue, Poison, Ozzy Osbourne) και Dave Donnelly (Aerosmith, Whitesnake, Cher), οι οποίοι όχι μόνο έχουν δώσει στο συγκρότημα αξιοπιστία και κύρος, αλλά έχουν προσθέσει μια μοναδική ηχητική έκρηξη στον ήχο του που είναι επηρεασμένος από τη δεκαετία του '80.

Οι CROSSON βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη διαδικασία ολοκλήρωσης του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Ready, Aim… ROCK!!» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022.

"Αν σας αρέσει η ιδέα μιας μίξης των KISS και Motley Crue με τους The Darkness και Steel Panther, θα λατρέψετε τους CROSSON"

(Classic Rock Magazine)

Από το άλμπουμ “Rock N' Roll Love Affair” σας παρουσιάζουμε το singleEveryone's A Star”.

Official links

                         

Διαβάστηκε 862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.