Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  2:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:45

Αντίθετη με την διακοπή της Super League λόγω κορωνοϊού η Cosmote TV

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίθετη στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος λόγω έξαρσης του κορωνοϊού παρουσιάζεται η Cosmote TV που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα οκτώ εκ των 14 ομάδων της Super League.

Συγκεκριμένα, επτά ομάδες και δη οι Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ που είχαν ή έχουν μεγάλα προβλήματα με τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα, θα ζητήσουν στο Δ.Σ. της Λίγκας που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή (7/1) αφενός την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κι αφετέρου την αναστολή του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, βρίσκει αντίθετη την Cosmote TV.

Η πλατφόρμα ζητεί από τη Super League να μη διακοπεί το πρωτάθλημα και να διεξαχθούν τα ματς της 17ης αγωνιστικής βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου υγειινής και ασφάλειας σχετικά με τον Covid.

Η θέση της CosmoteTV είναι ότι η αγωνιστική πρέπει να διεξαχθεί με βάση το πρωτόκολλο, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στην γενική γραμματεία Αθλητισμού.

«Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, και δεν αφήνει περιθώρια απώλειας αγωνιστικών εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει του σχετικού πρωτόκολλου», είναι η θέση της ψηφιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας.

Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάτι από τη Nova.

Πηγή: SDNA

Διαβάστηκε 597 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.