Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  5:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 14:41

Το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων σε 300 περίπου οικογένειες εγγεγραμμένοι στο μητρώο ωφελούμενων της Δομής, με την παρουσία των κ.κ. Αντιδημάρχων και των στελεχών της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας. 

Η διανομή ήταν προσφορά του Δήμου μας και περιελάμβανε επάρκεια τροφίμων και κρέατος με στόχο την συνεχή στήριξη όλων  των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόθεση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι η ενίσχυση των προσπαθειών τους και η ενότητα της οικογένειας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αυτοτελούς  Τμήματος Κοινωνικής  Προστασίας  Παιδείας  & Πολιτισμού, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» 

Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.