Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 12:23

Αγρίνιο: Η “Μαγική Αυλή” μεταδίδει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η “Μαγική Αυλή”, ένας χριστουγεννιάτικος χώρος αναψυχής που έγινε θεσμός για την πόλη του Αγρινίου και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του και χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα ομορφαίνει για  8η συνεχόμενη χρονιά τα Χριστούγεννα στην πόλη.

Η “Μαγική Αυλή” λειτουργεί με σκοπό να δημιουργήσει ονειρικά σκηνικά και να μεταδώσει σε μικρούς και μεγάλους τη μαγεία αυτή.  Πρόκειται για έναν ξεχωριστό χώρο με πολλές δράσεις, αξιοθέατα και παραμυθένιες φιγούρες.

Το χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο της “Μαγικής Αυλής” διαθέτει δύο ξεχωριστές πίστες, μία για τους ενήλικες και τα μεγάλα παιδιά και μια μικρότερη για τη μέγιστη ασφάλεια αλλά και τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Λούνα παρκ, τραμπολίνο, καρουζέλ, παιδικό τρενάκι, virtual reality και πολλά άλλα παιχνίδια και καθημερινές δραστηριότητες σας περιμένουν για ατελείωτη διασκέδαση.

Σημειώνεται ότι η “Μαγική Αυλή” έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και, εκτός των άλλων, συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας..

Έχει διαπιστωθεί ότι τα τελευταία χρόνια δέχεται όλο και περισσότερους επισκέπτες από γειτονικές πόλεις, με θετικό αντίκτυπο στην αγοραστική κίνηση του Αγρινίου.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022, μικροί και μεγάλοι, θα απολαμβάνουν ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, βιώνοντας τη μαγεία τη εποχής, παίζοντας και διασκεδάζοντας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 509 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 18:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.