Σάββατο, 18η Μαίου 2024  3:19 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 23:14

1o βραβείο για την Αγγελική Μπανιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κριτική Επιτροπή του 2ου Πανελλαδικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης και Διηγήματος που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς: Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι», συνεδρίασε χθες 13 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του Π.Γ.Π.Π., προκειμένου να αποφασίσει για τα αποτελέσματα του εν λόγω διαγωνισμού.

Το σύνολο των μαθητικών έργων ανήλθε στα 201 και τα συμμετέχοντα σχολεία στα 94. Ο αριθμός αυτός στις επιμέρους κατηγορίες αντιπροσωπεύθηκε ως εξής: Διήγημα Λυκείου 32 συμμετοχές, Ποίημα Λυκείου 54 συμμετοχές, Διήγημα Γυμνασίου 55 συμμετοχές και, τέλος Ποίημα Γυμνασίου 60 συμμετοχές. Λόγω του πλήθους και της ποιότητας των διαγωνιζόμενων έργων, η επιτροπή αποφάσισε να απονείμει σε κάθε κατηγορία, εκτός των τριών βραβείων και των τριών επαίνων, και, από έξι έως έναν, επαίνους συμμετοχής. Εκ προοιμίου, η Επιτροπή θεωρεί όλα τα παραπάνω έργα σημαντικά και όλους τους μαθητές που επιχείρησαν να διασχίσουν της Τέχνης τη δύσβατη περιοχή νικητές.

Σημαντική διάκριση για την Αγγελική Μπανιά μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων Πάνου από την Ναύπακτο που πήρε το πρώτο βραβείο για το δικό της διήγημα Λυκείου.

Δείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1542016 64135 μμ-003 

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 2352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.