Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  1:42 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 11:12

Αμφιλοχία: Ιερό μνημόσυνο για τους πεσόντες αγωνιστές του 1821 στον Ι.N. Αγίου Αθανασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιερό Μνημόσυνο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας για τη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας:

Οδεύοντας προς τη λήξη της εορταστικής περιόδου για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821 και ολίγον προ της εκπνοής του επετειακού έτους 2021, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι, την προσεχή Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, πρόκειται να τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της πόλης Ιερό Μνημόσυνο «υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως παντών των υπέρ της πίστεως και της Πατρίδος, ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων»

Προσκαλούνται άπαντες οι ευλαβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν στο ιερό μνημόσυνο, προκειμένου να συμπροσευχηθούμε και να τιμήσουμε όλους εκείνους που αγωνίσθηκαν για την ελευθερία μας.

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.