Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  8:18 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 19:27

Αγρίνιο: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας υποστηρίζει έμπρακτα το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας ανταποκρίνεται και φέτος στο κάλεσμα συμπαράστασης και υποστήριξης που απηύθυνε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να στηριχθούν παιδιά και οικογένειες οι οποίες πλήττονται από σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και στερούνται βασικά είδη διατροφής.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται πολύ σημαντική εξαιτίας του ότι χιλιάδες παιδιά ζουν μέσα στην εξαθλίωση, σε αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

Αποφασίστηκε, όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ., η συγκέντρωση τροφίμων να γίνει στο γραφείο του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Σαργιάδας) το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου και καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

“Ευελπιστούμε η προσφορά αυτή να συνδράμει στην ανακούφιση των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές αυτές”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944510444

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.