Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  7:09 πμ
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 22:22

Το νεο Δ.Σ. στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Αγρινίου που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της 22.04.2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 15.05.2024, το οποίο αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος

Αλεξόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος

Ταφιάδης Νικόλαος

Γραμματέας

Τσόλκας Κων/νος

Ταμίας

Κοκκώνη-Αγγελακοπούλου Αλεξάνδρα

Μέλος

Χονδρού Ειρήνη

»

Παπαϊωάννου Σπυριδούλα

»

Αθανασούλη Βασιλική (Σίσσυ)

»

Καρανίκας Σπυρίδων

»

Κατσιπάνος Γεώργιος

»

Κάππας Ευάγγελος

»

Μαυρέλης Απόστολος

Αναπλ. Μέλος

Κόκκα Βασιλική

»

Μαυροϊδόγγονα Μαρία

»

Βάσσης Βασίλειος

Ελεγκτική Επιτροπή:

Καραγκούνη Μαρία, Αγραφιώτης Γεώργιος και Παπαναστασίου Αθηνά.      

Εκπρόσωποι της Ένωσης στις επιτροπές του Δήμου Αγρινίου: στην Επιτροπή Παιδείας ο Αλεξόπουλος Γεώργιος με αναπληρώτρια την Αθανασούλη Βασιλική (Σίσσυ), στην Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης ο Ταφιάδης Νικόλαος με αναπληρωτή τον Κατσιπάνο Γεώργιο, στην Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης ο Τσόλκας Κων/νος με αναπληρώτρια την Παπαϊωάννου Σπυριδούλα, στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ο Απόστολος Μαυρέλης με αναπληρωτή τον Καρανίκα Σπυρίδωνα. Εκπρόσωποι της Ένωσης στην Ομοσπονδία Ενώσεων Δυτ. Ελλάδος, λόγω της ικανοποιητικής συμμετοχής των συλλόγων στις εκλογές της Ένωσης, ορίζεται σύσσωμο το Δ.Σ.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ ευχαριστεί και δημόσια το απερχόμενο Δ.Σ και τον Πρόεδρο αυτού κ. Απόστολο Γούναρη, για την πολυετή προσφορά τους στην Ένωση και  στο γονεϊκό κίνημα της πόλης μας.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Αγρινίου, θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για την ενεργοποίηση όλων των Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων σε όλα τα σχολεία του δήμου ή για την ίδρυση εκεί όπου δεν υπάρχουν και θα διεκδικήσει μαζί τους καλύτερες συνθήκες φοίτησης και διαβίωσης όλων των μαθητών, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου μας, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας και της αληθινής μόρφωσης των παιδιών μας.

Διαβάστηκε 387 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 22:26
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News