Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:09 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 19:03

Αγρίνιο: «Γκολ» από αστυνομικούς και παλαίμαχους για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες - video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σέντρα του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν το σήμερα το απόγευμα αστυνομικοί του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, αλλά και παλαίμαχοι των ομάδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του δεύτερου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών οι τέσσερις αυτές ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους, χωρίς όμως ο σκοπός τους να είναι πόσα γκολ θα βάλει η εκάστοτε ομάδα, αλλά για να συγκεντρωθούν χρήματα για συνάνθρωπό μας.

Η πρώτη σέντρα έγινε μεταξύ των δύο ομάδων των παλαιμάχων στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά την λήξη του 45λεπτου αυτού αγώνα παίζουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες των αστυνομικών.

Η ομάδα των παλαιμάχων και των αστυνομικών που θα κερδίσουν θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα έχει δύο ημίχρονα και το κάθε ημίχρονο θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο αγώνας θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Αυτή την στιγμή ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και το γήπεδο του Παναιτωλικού ανοιχτό για να υποδεχθεί πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στον συνάνθρωπό τους, αλλά και να απολαύσουν θέαμα και παιχνίδι για καλό σκοπό και για την φανέλα.

Σκοπός του τουρνουά που είναι σε εξέλιξη είναι να υποστηριχθεί ένας συνάνθρωπό μας, όπου είχε καεί το σπίτι του.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς μόνο μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι ως κοινωνία, αλλά και ως άνθρωποι.

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική Διοίκηση της Αιτωλίας διοργάνωσαν το τουρνουά, το οποίο είναι μονοήμερο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 712 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 22:14
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News