Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 19:30

Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας (Τετ 15/12/21 10:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) σάς προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, το Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2021 με θέμα «2021/2027: Οι αναπτυξιακές προκλήσεις και τα κρίσιμα ορόσημα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Marriott Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Πατρών και τις εταιρείες Next is Now και Dome Consulting Firm.

Το περιεχόμενο του συνεδρίου βασίζεται σε 4 άξονες:

  • Προκλήσεις και προοπτικές 2021 – 2030
  • Χωροταξία – πυλώνας αειφόρου ανάπτυξης
  • Οικονομική ανάπτυξη και ανταγωνισμός
  • Περιβαλλοντική αειφορία και καινοτομία

Η ΕΛΟΠΥ, ως ασημένιος χορηγός, συμμετέχει σε δύο panels με ομιλητές τον κ. Απόστολο Τουραλιά, Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΟΠΥ και τον κ. Κωνσταντίνο Μπόκα, Μέλος ΔΣ και Ταμίας της ΕΛΟΠΥ.

Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι: ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία κ. Βιργκίνιους Σινκεβίτσιους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης , ο Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος Dr. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γ.Γ. Συντονισμού της Κυβέρνησης κ. Θανάσης Κοντογεώργης, ο Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Γιάννης Σμυρλής, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και άλλοι.

Υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Συνέδριο είτε διά ζώσης είτε μέσω live streaming. Επισκεφτείτε τη σελίδα https://aquaculture.gr  για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές.  

Διαβάστηκε 462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία