Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 19:29

Ζεσταίνει τις… μηχανές η 29η Agrotica

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικότερη, πιο εμπλουτισμένη και πάντα πρωταγωνίστρια η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» εισέρχεται σε τροχιά προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου του 2022.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε στις προκλήσεις της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα βρεθούν στο επίκεντρο της Έκθεσης, που για μία ακόμα χρονιά θα φιλοξενεί μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες στην εμπορία εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, όπως και αντιπροσωπευτικοί οίκοι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως, αναμένεται να βρίσκονται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε, η Agrotica αποτελεί μια από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη και τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια. Ενδεικτικά είναι τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και συμμετοχής εκθετών που κατέγραψε στην τελευταία της διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκέντρωσε 2.077 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από την Ελλάδα και 45 χώρες και υποδέχθηκε 161.775 επισκέπτες.

Στην 29η της διοργάνωση η Agrotica θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς του κλάδου και εφαλτήριο για τη δικτύωση των εκθετών, με δεδομένο και τον έντονα διεθνή χαρακτήρα της. Παράλληλα, θα αποτελέσει πεδίο επιστημονικής συζήτησης για τα θέματα του κλάδου μέσω του καθιερωμένου Πανελλήνιου Συνεδρίου της και άλλων εκδηλώσεων.

Και βέβαια κατά τη διάρκειά της θα δώσει τον παλμό της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τονώνοντας την τοπική οικονομία και προσφέροντας τη ζωντάνια που συνοδεύει την κάθε διοργάνωσή της.

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία