Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 14:08

Theo Nt – νέο single “Wobbly Wheel”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Theo Nt – νέο single “Wobbly Wheel”
 

“Wobbly Wheel”

(Δείτε το βίντεο εδώ)

Stream: https://open.spotify.com/track/7eVXMkkqfwBAkK0bYVHmLC?si=176bf31baa54497b&nd=1

Buy here: https://www.theont.com/mymusic 

Bandcamp: https://theont.bandcamp.com/track/wobbly-wheel

Ο Theo Nt είναι μια από τις φωνές που ξεχωρίζουν για την δυναμική και την πολύ χαρακτηριστική χροιά της.

Διατηρώντας πάντα την ψυχή του καθαρή ξεκινά τα δισκογραφικά του μονοπάτια με τον ομώνυμο ψυχεδελικό δίσκο/project ‘Dead Poets Society’ (2012) ενώ στη συνέχεια παίρνει πολύ καλές κριτικές για το δίσκο με το trip hop/alt rock project 'Hold And Release' (2017).

Ως σόλο artist έχει κυκλοφορήσει διάφορα βιωματικά τραγούδια όπως το 'Lost A Friend','Embroidery’ και το 'Strange Little Girl' τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του νέου προσωπικού του alt rock/grunge άλμπουμ με επιρροές από την γλυκόπικρη ποίηση και το εναλλασσόμενο γίγνεσθαι. Το debut album ήρθε το 2019 με το ’The Mermaid’. Ένα κράμα Chris Cornell/Jeff Buckley.

Θα ήταν αδιανόητο να παραλείψουμε τα 2 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, Merry Christmas και Always Christmas in my heart, που έχει δημοσιεύσει παίρνοντας άριστες κριτικές.

Μέχρι τώρα ο Theo Nt έχει δώσει στο φως περίπου 40 τραγούδια στα όποια έχει αναλάβει εξολοκλήρου την παραγωγή και σύνθεση στο προσωπικό του στούντιο λαμβάνοντας αξιόλογες κριτικές και θέση στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο.

Το τελευταίο του single ‘Wobbly Wheel’ είναι πιο heavy εξερευνώντας ακόμη περισσότερο τον ήχο της Seattle σκηνής. Βαριές κιθάρες, δυνατοί ρυθμοί, άριστα εναλλασσόμενες δυναμικές και μια φωνή που σου μένει για τα καλά στο κεφάλι.

 

Official links

                         

Διαβάστηκε 642 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία