Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:58

Σπάει το… ρόδι η Νιούκαστλ, με τα γκολ στο Μπέργκαμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τα δεδομένα της ημέρας, υπάρχει ενδιαφέρουσα αγωνιστική δράση και επιλέγουμε να κινηθούμε... ιταλικά, με την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A. Η άλλη μας επιλογή προέρχεται από την Premier League και την «πολυαναμενόμενη» πρώτη νίκη της Νιούκαστλ στη σεζόν:

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το betsson casino live

610. Αταλάντα - Βενέτσια (19:30)

Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται, η Αταλάντα δεν παύει να κέρδισε τη Γιουβέντους μέσα στο σπίτι της! Η ομάδα από το Μπέργκαμο προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Τορίνο χάρη σε γκολ του φορμαρισμένου Σαπάτα (0-1) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 7 αγώνες (5-2-0). Μάλιστα, παραμένει στο -7 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι. Η Βενέτσια παρουσιάζεται ανέλπιστα ανταγωνιστική και υπέστη τελευταία φυσιολογική ήττα από την Ίντερ με 2-0 εντός έδρας. Έχει μαζέψει, ήδη, 15 βαθμούς και μακριά από τη Βενετία δεν έχει ηττηθεί στα μισά παιχνίδια (2-2-4). ➥ Περιμένουμε γκολ στο Μπέργκαμο και το Over 3,5 έχει απόδοση 2.20.

625. Νιούκαστλ - Νόριτς (21:30)

Τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα για τη Νιούκαστλ, που παραμένει η μοναδική ομάδα στην Premier League δίχως νίκη (0-6-7). Στο ντεμπούτο του Έντι Χάου στην τεχνική ηγεσία, γνώρισε την ήττα από την Άρσεναλ με 2-0 στο Λονδίνο και βρίσκεται στο -6 από την παραμονή. Από την πλευρά της, η Νόριτς δείχνει βελτιωμένη με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο, ενώ συνολικά είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Ωστόσο, σε επίπεδο Πρωταθλήματος, έχει να κερδίσει 33 χρόνια στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». ➥ Η Νιούκαστλ έχει την πίεση για την πρώτη νίκη και σε τιμή σχεδόν διπλασιασμού κρίνεται ικανοποιητική ως απόδοση στο 1.99.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστηκε 484 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 15:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.