Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 17:32

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0 (Η συνέντευξη Τύπου - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα λάθη που έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα στη Λεωφόρο. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του και όταν βρίσκει χώρους. Μέχρι το 55′ ελέγχαμε το παιχνίδι, οι ομάδες είχαν από μία ευκαιρία και ξέραμε ότι όσο το ματς πήγαινε έτσι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα. Μετά ήρθαν δύο φάσεις, το πέναλτι και μία άτυχη στιγμή του Χουχούμη και καθάρισε το παιχνίδι. Έχουμε αρκετούς παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, προσπαθήσαμε να τους δώσουμε ρυθμό γιατί έπονται δύο ματς Τετάρτη και Σάββατο. Κοιτάξαμε να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά», σχολίασε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά του μεταφέρθηκε πως επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Απόστολος Νικολαϊδης». «Έχω να θυμάμαι πολλά ευχάριστα από το γήπεδο αυτό. Είναι ιδιαίτερο, όμορφο και ευχάριστο να γυρνάς».

Κλείνοντας σχολίασε ότι «για τα ατομικά λάθη κοστίζουν, δεν μπορείς να το ξέρεις, δεν το υπολογίζεις. Σε γενικές γραμμές αντιμετωπίσαμε καλά το Παναθηναϊκό, μέχρι το 55′ δεν είχαμε προβλήματα. Έρχονται στιγμές που μας πληγώνουν και χάνουμε το παιχνίδι. Είναι θέμα συγκέντρωσης, ειδικά με μεγάλες ομάδες. Περιμένουν το λάθος για να σε τιμωρήσουν. Το είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι είμαστε πέντε μήνες μαζί πότε θα μάθουμε από τα λάθη μας; Αυτοί όμως είμαστε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Για την ενίσχυση έχουμε ξεκαθαρίσει κάποιους στόχους και είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να πάρουμε το Γενάρη κάποιους παίκτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν».

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.