Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:14

To σχόλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας για το “αντίδωρο” των 250€

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Το σωματείο μας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός τη στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις, και η σημερινή, έφθασαν τη μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων να παίρνει συντάξεις που δε φτάνουν για τις 15 ημέρες του μήνα, να έρχονται και να πετούν στη χάση και στη φέξη κάποιο αντίδωρο , όπως αυτό των 250€ που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, κι αυτό σε μια μικρή μερίδα συνταξιούχων.

Κάνουμε καθαρό στους πάντες ότι με φιλοδωρήματα δε μας κοροϊδεύετε, αγωνιζόμαστε , απαιτούμε και διεκδικούμε ότι άδικα μας έχετε αφαιρέσει. Γι’ αυτό και το συνταξιουχικό κίνημα πανελλαδικά προχωρά σε συγκεντρώσεις διεκδικήσεις την Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021 στις έδρες των νομών.Στην Αιτωλοακαρνανία η συγκέντρωση θα γίνει από τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων , την παραπάνω ημέρα στο Αγρίνιο στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Παλεύουμε για να δοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη, για αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Για μέτρα τώρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, με επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.