Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:12

Γιώργος Καραμητσόπουλος: Ερώτημα - Πρόταση για την ανάγκη ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης φωτισμού των οδών Λήδας και Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου
Κοινοποίηση: Δήμαρχος Αγρινίου, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

 

ΕΡΩΤΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΛΗΔΑΣ ΚΑΙ ΑΧΕΛΩΟΥ

Κύριε Πρόεδρε

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων που διαμένουν στις οδούς Λήδας και Αχελώου καθώς και στην πάροδο Λήδας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι συγκεκριμένες οδοί για περισσότερο από μια δεκαετία δίνοντας μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά, το τσιμέντο έχει υποστεί μεγάλες φθορές λόγω της διάβρωσης με τα χρόνια, οι λακκούβες κάνουν επικίνδυνη τη ζωή των κατοίκων ενώ ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος έως ανύπαρκτος.

Για το θέμα αυτό οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα προς τον Δήμο Αγρινίου με τις υπογραφές τους από τις 2 Ιουνίου 2020 (Αρ. Πρωτ. 19220) αλλά παρότι πέρασε 1,5 χρόνος από τότε δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Δημότες του Αγρινίου δικαιούνται να έχουν τουλάχιστον τις στοιχειώδεις υπηρεσίες και υποδομές ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι σκέφτεται και η Δημοτική Αρχή την καλούμε να δει το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας και να προχωρήσει άμεσα στην ασφαλτόστρωση των οδών που προαναφέραμε και την αναβάθμιση του φωτισμού.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

 

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.