Σάββατο, 18η Μαίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 12:41

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τις Εορτές Εξόδου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η καθημερινότητα των παιδιών στο πολιορκημένο Μεσολόγγι» ήταν το θέμα της εκπαιδευτικής δράσης για παιδιά του Δημοτικού σχολείου, που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, από το σύλλογο Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός». Συντονιστή της δράσης ήταν ο κ. Γιώργος Αποστολάκος ενώ συμμετείχαν μέλη του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την ίδια μέρα, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο ο Λαογραφικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Ο ηρωισμός της Ελληνίδας στο Δημοτικό τραγούδι». Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπινίκη Περικλέους, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Μπουσμπουρέλης. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η φιλόλογος κυρία Παρασκευή Μπάρλα – Παπαδοπούλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

http://www.agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 977 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 15:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.