Κυριακή, 19η Μαίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 11:27

Το Ωδείο Δυτικής Ελλάδος στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η χορωδία του Ωδείου Δυτικής Ελλάδος συμμετείχε στο 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, την Κυριακή 10 Απριλίου. Η διοργάνωση που ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Απριλίου, διεξάγεται στα ξενοδοχεία Thessalikon και Mouzaki Palace , με τη συμμετοχή 80 χορωδιών. Η παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων γίνεται από τον Αλέξη Κωστάλα, ενώ στην επιτροπή βρίσκονται: ο Ν. Ευθυμιάδης (καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ), ο Θεόδωρος Αντωνίου (συνθέτης και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης) και άλλοι καταξιωμένοι καθηγητές του εξωτερικού.

Τη χορωδία του Ωδείου Δυτικής Ελλάδος διεύθυνε η Βάσω Τσαρούχη σε έργα Μ. Θεοδωράκη, με συνοδεία μουσικού συνόλου σπουδαστών του Ωδείου.

Οι χορωδοί και οι συνοδοί τους στο διήμερο ταξίδι τους περιηγήθηκαν στα Μετέωρα, στα Τρίκαλα, στη λίμνη Πλαστήρα και επέστρεψαν ενθουσιασμένοι.

 DSCN0748

http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1067 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 11:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.