Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 15:22

Παναιτωλικός: Με εμβολιασμό και μάσκα στο γήπεδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως έχει ανακοινωθεί για τον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή 21 Νοεμβρίου (ώρα 17.15) ισχύουν μειωμένες τιμές εισιτηρίων και αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Επιπλέον, έχουν διατεθεί μέσω διαγωνισμών 300 δωρεάν εισιτήρια και θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 3 περίπου 400 μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελπίδες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων που θα έρθουν στο γήπεδο παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή τους προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδο, λόγω των προβλεπόμενων από το Υγειονομικό πρωτόκολλο ελέγχων.

ΒΗΜΑ 1ο

Κοντά στις θύρες εισόδου θα υπάρχουν σημεία ελέγχου στα οποία θα ζητείται:

  1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  2. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ που θα ελέγχεται με χρήση της εφαρμογής covid free

Χωρίς τα παραπάνω είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η προσέγγιση στη Θύρα εισόδου. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self–test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

ΒΗΜΑ 2ο

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος εμβολιασμού/νόσησης από την εφαρμογή covid free, ακολουθεί ο έλεγχος εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο.

Τονίζεται επίσης ότι, Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Φίλαθλοι,

Η συνεργασία όλων μας στην τήρηση των υποχρεωτικών υγειονομικών μέτρων που εφαρμόζει η Πολιτεία, είναι απαραίτητη για να προασπίσουμε την υγεία μας και τη δημόσια υγεία.

Διαβάστηκε 387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.