Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 18:56

Η Γη της Ελιάς: Θύμα απαγωγής η εγγονή του Λυκούργου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα παρακάτω επεισόδια της σειράς του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς».

Η εγγονή του Λυκούργου πέφτει Θύμα απαγωγής, με εκείνον και την κόρη του, την Ισμήνη, να τρελαίνονται από την αγωνία τους. Παράλληλα, ο Φίλιππος παραδίδεται στην Αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου και κρατείται στο κρατητήριο!

Ο Λυκούργος, όπως είδαμε, δέχτηκε την αιφνίδια επίσκεψη της κόρης του, της Ισμήνης, μαζί με τη λίγων μηνών κόρη της η οποία του ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει στην Αρεόπολη για πάντα. Και αυτό γιατί χώρισε με τον σύζυγό της, τον Σάββα, που την κακοποιούσε.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, όμως μία τραγική εξέλιξη θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Λυκούργος και η Ισμήνη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην κωμόπολη, ενώ η Μέλπω προσέχει στο σπίτι το μωρό. Τότε, όμως ένας άγνωστος άντρας εισβάλλει στο σπίτι και αφού ακινητοποιεί τη γυναίκα, παίρνει το μωρό και εξαφανίζεται. Λίγη ώρα μετά, ο Λυκούργος και η κόρη του επιστρέφουν στο σπίτι και αντικρύζουν τη Μέλπω δεμένη και φιμωμένη και το μωρό άφαντο. Σαστισμένοι, αφού λύνουν τη γυναίκα και τη ρωτούν τι ακριβώς συνέβη, βγαίνουν στους δρόμους και αρχίζουν να ρωτούν τους περαστικούς αν είδαν κάποιον άντρα με το μωρό της Ισμήνης. Κανείς, όμως, δεν έχει δει τίποτα.

Στη συνέχεια, πηγαίνουν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν την απαγωγή ανηλίκου, με αυτή την εξέλιξη να αναστατώνει όλη την Αρεόπολη. Η Ισμήνη είναι σίγουρη ότι ο πρώην σύζυγος της ο Σάββας κατέφθασε κρυφά στην Ελλάδα από τη Γερμανία και πραγματοποίησε τις απειλές του. Άρπαξε το μωρό, για να την εκδικηθεί, μετά την επίμονη απόφαση της να του ζητήσει διαζύγιο.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να ενισχύσει το έργο της Αστυνομίας, αναθέτοντας στον Δημήτρη να ερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο φυγαδεύτηκε το μωρό από τη Μάνη, ενώ ο Σάββας καλείται να δώσει εξηγήσεις. Εκείνος, αρνείται τις κατηγορίες ότι κρύβεται πίσω από την απαγωγή του ίδιου του του παιδιού και απειλεί την Ισμήνη πως μόλις βρεθεί η κόρη τους θα την πάρει μαζί του στη Γερμανία. Όσο περνούν οι μέρες και το μωρό παραμένει εξαφανισμένο, ο Λυκούργος η Μέλπω και η Ισμήνη τρελαίνονται από την αγωνία τους, μέχρι που η τελευταία λαμβάνει μία φωτογραφία του μωρού που βρίσκεται σε ένα κρεβάτι. Η Ισμήνη καταρρέει, ενώ ο Λυκούργος κάνει τα πάντα για να βρει την εγγονή του! Στον ρόλο του Σάββα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Μετά την αποκάλυψη ότι η Χάιδω σχεδίασε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, προκειμένου να ενοχοποιήσει τον Στάθη, φτάνει στα όριά του και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι του. Έκτοτε, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πιέζει τον Λυκούργο, παρόλο που έχει να διαχειριστεί την απαγωγή της εγγονής του, να προσπαθήσει να πείσει τον γιο της να γυρίσει πίσω. Για τον ίδιο σκοπό παλεύει και η Μαργαρίτα, αλλά ο Φίλιππος δείχνει να έχει κάτι άλλο κατά νου. Παραδίδεται στην αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου και κρατείται στο κρατητήριο. Η Χάιδω παρακαλεί τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της, ενώ παλεύει να καλύψει το κενό ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο, ο οποίος της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να έχει πλέον καμία επαφή μαζί της. Λίγες μέρες μετά, ο Λυκούργος στέκεται δίπλα στον Φίλιππο τη στιγμή της απολογίας του, ενώ όταν η Χάιδω τον επισκέπτεται στο κρατητήριο, εκείνος την αντιμετωπίζει εχθρικά και επιθετικά.

Πηγή:MYTV

gossip-tv.gr

Διαβάστηκε 847 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.