Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 18:52

Video: Η παρουσίαση του βιβλίου για τα 43 χρόνια του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη: : «1978 – 2021, 43 χρόνια Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, 43 χρόνια προσφοράς στον Πολιτισμό».

Ο συγγραφέας, ταξίδεψε νοσταλγικά το κοινό, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα του Δημαρχείου Αμφιλοχίας.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Νικόλαος Τέλωνας, Ερευνητής – Συγγραφέας, η Γεωργία Καπούλα, Φιλόλογος, πρώην Διευθύντρια Γυμνασίου Αμφιλοχίας και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αμφιλοχίας Σοφία Ανδρίκουλα.

Η γεμάτη νοσταλγία και θύμησες βιβλιοπαρουσίαση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Μαγδαληνή Μέλου – Μπαρλά.

Το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και προσπάθειας που ενισχύει σημαντικά την τοπική μας βιβλιογραφία.

Το video απο το e-maistros:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.