Σάββατο, 27η Νοεμβρίου 2021  5:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 20:09

Στον παγετώνα του Χίντερτουξ και στο Ραμσάου προετοιμάζονται οι κορυφαίοι Έλληνες χιονοδρόμοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Στην Αυστρία, στον παγετώνα του Χίντερτουξ και στο Ραμσάου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές της χιονοδρομίας, των αλπικών αγωνισμάτων και του διάθλου αντίστοιχα,.   

Στον παγετώνα του Χίντερτουξ θα είναι μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, η πλειοψηφία των αθλητών των Εθνικών ομάδων αλπικού σκι. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο αποτελεί πόλο έλξης, αυτή την περίοδο, για τους καλύτερους έλληνες και ξένους αθλητές λόγω των εξαιρετικών χιονοδρομικών συνθηκών.

Στο Χίντερτουξ βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αθλητές Γιάννης Αντωνίου, Γιάννης Πρώιος, Αστέρης Μπάκας, Χρήστος Μαρμαρέλης, Δημήτριος Ασβεστάς, Θανάσης Τσιτσέλης, Εμμανουήλ Ζωγράφος και οι αθλήτριες Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, Φανή Μαρμαρέλη, Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη. 

Παράλληλα η Εθνική ομάδα διάθλου βρίσκεται στο Ραμσάου. Είναι παραδοσιακά η σημαντικότερη προετοιμασία της περιόδου αφού συνδυάζει σκι αντοχής με ρόλλερσκι σε μεγάλο υψόμετρο και προπόνηση σε πεδίο βολής για τρεις περίπου εβδομάδες. 

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Απόστολος Αγγέλης, Νικόλαος Τσουρέκας και οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Κώτσαλου και Νεφέλη Τίτα.

eoxa.dt.15.dia1

φωτο από το Ραμσάου 
(από αριστερά οι Τσουρέκας, Χαραλαμπίδου, Κώτσαλου, Τίτα και Αγγέλης  
Διαβάστηκε 110 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα