Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 10:27

Στο σήριαλ «Η τούρτα της μαμάς» αναγνωρίστηκε το μεγαλείο του Αγρινίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιτέλους, αναγνώριση. Δικαίωση θα μπορούσε να πει κανείς…

Στο προχθεσινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς» με σκηνοθέτη-δημιουργό τον Ρήγα, το μεγαλείο του Αγρινίου αποκαλύφθηκε ξανά!

«Το Αγρίνιο φημίζεται για τα ρύζια του(!) και τα ωραία αγόρια», ήταν το σημείο που μας έκανε περήφανους. «Τόσα χρόνια ένα άσχημο αγόρι δεν έχω δει από το Αγρίνιο! Και τι ωραίο αξάν…», ήταν το άλλο σημείο που αποτελείωσε το πανελλήνιο που είναι γνωστό ότι λατρεύει το αγρινιώτικο αξάν! Όχι παίζουμε, εσείς στην υπόλοιπη Ελλάδα…

Το «κόνσεπτ» της σειράς είναι ένα τραπέζι όπου μια οικογένεια καλεί φίλους και γνωστούς και λένε διάφορα και κάπου εκεί ερωτάται μια κοπέλα για την καταγωγή της και μόλις λέει «Αγρίνιο» ο ενθουσιασμός είναι φανερός. «Μίλα κι εσύ που έχεις “πάρει” όλο το χάρτη!» ακούγεται κάποια στιγμή, ώστε να επιβεβαιωθεί η αμεροληψία της κρίσης…

Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι να μας ανεβάσει αν και δεν ειπώθηκε και τίποτε καινούριο. Όλοι τα ξέρουν αυτά τα πράγματα, αφού οι γυναίκες εδώ στο Αγρίνιο είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο ευτυχισμένες στην χώρα.

Οι φήμες ότι η κυρία που δεν έχει δει άσχημο αγόρι στο Αγρίνιο πάσχει από… κριθαράκι είναι κακόβουλες και εχθρικές προς την… μαρτυρική πόλη.

ο (υ)περαστικός

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1116 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 13:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.