Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 18:38

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Πρέπει να διώξουμε το φόβο»

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για λάθος διαχείριση της ομάδας του και φόβο υπάρχει χωρίς λόγο!

Προβληματισμένος ήταν ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της ομάδας του απ’ τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού δεν μπορούσε να καταλάβει πώς για ακόμη μια φορά η ομάδα του δε διαχειρίστηκε σωστά την αναμέτρηση, παρότι βρέθηκε να προηγείται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου, η ομάδα του έβγαλε φόβο κάτι που πρέπει να διώξει στο μέλλον για να δείξει τις δυνατότητές της. Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Δεν έχουμε ηρεμία. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Όταν ανεβαίνουν οι ταχύτητες δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Δεν είμαστε ήρεμοι, μας πιάνει κάποιος φόβος. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να το διώξουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

onsports.gr

Νιόπλιας: «Δίκαιη νίκη»

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα και για ένα καλύτερο μέλλον που ακολουθεί!

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, παίρνοντας την πρώτη του νίκη για το φετινό Πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί έκαναν ανατροπή κόντρα στους Αγρινιώτες και έφυγαν με σπουδαίο… τρίποντο από μια δύσκολη έδρα όπως έχει αποδειχθεί.

Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις αμέσως μετά το παιχνίδι, μίλησε για δίκαιη νίκη και περιμένει με αισιοδοξία το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

«Δίκαιο αποτέλεσμα ήμασταν η καλύτερη ομάδα με περισσότερες ευκαιρίες. Πολύ καλή εμφάνιση. Τα προβλήματά μας μειώνονται, οι ομάδες μας καλύτερη. Παίξαμε με παιδιά που δεν ξέραμε αν μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά. Είμαστε καλή ομάδα και το μέλλον μας ανήκει».

onsports.gr

Διαβάστηκε 562 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.