Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:57

Σημαντικές επιστροφές για ΟΦΗ πριν το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές επιστροφές στον ΟΦΗ, καθώς οι Λάμπρου, Γκαγιέγος, Βούρος και Ντουρμισάι επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού ο Λάζαρος Λάμπρου δεν αποδείχθηκε σοβαρό πρόβλημα. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής (17/10, 16.00) εναντίον του Παναιτωλικού, για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Εκτός από αυτόν, ο Νίκος Νιόπλιας είδε και τους Γκαγιέγος, Βούρο και Ντουρμισάι να προπονούνται χωρίς προβλήματα και θα είναι κι αυτοί στη διάθεσή του. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Στάικος, όπως και ο Επασί, o οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Ο Τσιλιανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ουές επέστρεψε από την εθνική Συρίας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και χάνει το παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες, αφού η κατάσταση του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν και Βάτερμαν λόγω ίωσης και οι διεθνείς Σελίμοβιτς, Γρίβας και Διαμαντής.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.