Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 11:53

Με την απόδοση της Σάντερλαντ και τη σοβαρότητα της Κορίνθιανς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πως μεταβάλλονται οι τζίροι στοιχήματος!

607. Λίνκολν – Σάντερλαντ (21:00)

Μεταφερόμαστε με Λιγκ Τρόφι και την αναμέτρηση Λίνκολν - Σάντερλαντ. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται στην Α' Αγγλίας, χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί ακόμη. Η γηπεδούχος πήρε το 2-2 το Σάββατο με την Πλίμουθ, ωστόσο αυτό που δεν άρεσε ήταν πως για 2η σερί φορά δέχθηκε από 2 γκολ. Στη διοργάνωση μετράει ήδη 2 νίκες και είναι κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Σάντερλαντ υπέπεσε σε «βαριά» ήττα 4-0 στην έδρα της Πόρτσμουθ. Είναι πάντως ομάδα με πληρότητα σε όλες τις γραμμές και θα ψάξει να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. ➥Η αντίδραση και η ενδεχόμενη νίκη της, βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

652. Κορίνθιανς - Μπαΐα (6/10 03:30)

Έναρξη της εμβόλιμης (24ης αγωνιστικής) στην Α' Βραζιλίας. Η Κορίνθιανς περιμένει στο «σπίτι» της την Μπαΐα και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω τις πολλές ισοπαλίες (4/5) και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών. Βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη τετράδα, αν και το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο. Η Μπαΐα πορεύεται δίχως νίκη στα 7 τελευταία ματς (0-2-5). Υπάρχει μία νευρικότητα στο κλαμπ τις τελευταίες μέρες, ελέω καθυστερήσεων στην καταβολή των μισθών. Λογικά με αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι και έναν κλασικό επιθετικό. ➥ Η γηπεδούχος δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να φτάσει στην επικράτηση, με τον «άσο» να προσφέρεται στο 1.70.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας στο Foxbet.

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.