Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 10:18

Βιντεοκλίπ, Μουσική και Τραγούδια του Κωνσταντίνου Σαμψών για την ταινία μικρού μήκους "Το Κίτρινο Μπλουζάκι"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ταινία μικρού μήκους "Το Κίτρινο Μπλουζάκι" έκανε πρεμιέρα στο 2ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου, που πραγματοποιήθηκε 24-26 Ιουνίου 2022 και απέσπασε θετικές κριτικές και σχόλια απο τους θεατές.

Είναι μια παραγωγή του "Ανοικτού Θεάτρου Αγρινίου" σε Σενάριο-Σκηνοθεσία Λάζαρου Τσόλκα και μουσική του Κωνσταντίνου Σαμψών.

Tα γυρίσματα της ταινίας με συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών και ηθοποιών από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του Αγρινίου και στη λίμνη Τριχωνίδα, με σκοπό να αναδειχτούν και να μείνουν γλυκιά ανάμνηση σε όλους!
 
 
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Ειρήνη Ανωγιάτη και ο Βασίλης Τζουβάνος. Συμμετέχουν επίσης και η Αγγελική Λανάρα, η Μαρία Χουλιάρα, ο Παύλος Μπεκούλης και πολλοί ακόμα σε δευτερεύοντες ρόλους.

 

Το κεντρικό ομότιτλο τραγούδι της ταινίας με Ελληνικούς στίχους το ερμηνεύει ο Βασίλης Κουσαρίδας και η Γεωργία Τριανταφύλλου.

Μορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ εδώ:

Μπορείτε να ακούσετε επίσης και τις υπόλοιπες μουσικές συνθέσεις που περιλαμβάνονται στην ταινία στο παρακάτω βίντεο:

Μερικοί απο τους συντελεστές και εικονολήπτες της ταινίας
το κιτρινο μπλουζακι 09
 
Δείτε και μερικά στιγμιότυπα απο τα γυρίσματα στις παρακάτω φωτογραφίες

το κιτρινο μπλουζακι 01

το κιτρινο μπλουζακι 02

το κιτρινο μπλουζακι 03

το κιτρινο μπλουζακι 04

το κιτρινο μπλουζακι 05

το κιτρινο μπλουζακι 06

το κιτρινο μπλουζακι 07

το κιτρινο μπλουζακι 08

 
 Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ταινία στην σελίδα του Ανοικτού Θεάτρου Αγρινίου όταν ανέβει

 

Διαβάστηκε 1235 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 22:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr