Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:20 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 17:48

Στέφανος Λιάμος – single ”Επιδέξιοι κ#λοι”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Στέφανος Λιάμος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1971

Τα πρώτα μαθήματα κιθάρας τα πήρε απ΄τον πατέρα του και από παιδί ξεκίνησε να γράφει τραγούδια και σαν έφηβος με φίλους του να συμμετέχει σε ντουέτα με έντεχνα και rock group.

Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά, ενώ παρακολούθησε μαθήματα Jazz Αρμονίας και Κιθάρας, Κλασσικής Κιθάρας και ενορχήστρωσης συμφωνικής ορχήστρας.

Έχει επίσης διδάξει κιθάρα σε ωδεία της Θεσσαλονίκης και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Εκτός από κιθάρα παίζει μπουζούκι (6χορδο - 8χορδο) και ούτι.

Ως μουσικός έχει εμφανισθεί για πολλά χρόνια σε live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και στο εξωτερικό παίζοντας ελληνική ( έντεχνα και ρεμπέτικα) και ξένη μουσική (rock, blues, jazz standards).

Παράλληλα με την μουσική του δραστηριότητα, εργάσθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος επί 20 χρόνια.

Τα τελευταία 5 χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην Αυστρία.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του single “ ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ Κ#ΛΟΙ” από κύκλο τραγουδιών του με κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο στο στίχο.

 

Διαβάστηκε 499 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.