Σάββατο, 16η Οκτωμβρίου 2021  11:20 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:43

Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O δημοτικός σύμβουλος Θέρμου Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης «Αξιοπιστία και Προοπτική».

Στη δημοσιότητα έδωσε τη δήλωση που κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ

Του Κωνσταντίνου Αναγνωστάκη, Δημοτικού Συμβούλου Θέρμου

Αξιότιμοι συνδημότες και συνδημότισσες,

Αξιότιμοι συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, στην οποία εκλέχθηκα με το συνδυασμό «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του κ. Θεόδωρου Κασόλα.

Λόγοι όμως που είναι πέρα και πάνω από τη δύναμή μου, τη θέλησή μου και τα πιστεύω μου, μου επιβάλουν την ανεξαρτητοποίησή μου και τη συνέχιση της πορείας μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι και από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου και να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε έκανα, ανιδιοτελώς, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θερμά σας ευχαριστώ.

Με τιμή

Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 98 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα