Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 21:05

Επειδή το γέλιο μας δίνει ζωή... ένα χιουμοριστικό βίντεο για την περίοδο της πανδημίας που πέρασε!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι πολλές μέρες καραντίνας που περάσαμε όλοι, έδωσαν το έναυσμα σε πολύ κόσμο να βγεί και να περπατήσει, αφ' ενός για λόγους άθλησης και αφ' ετέρου επειδή αυτό επιτρεπόταν.

Έτσι κάποιοι δρόμοι, έρημοι συνήθως, είχαν την τιμητική τους. Ένας απο αυτούς είναι ο δρόμος βόρειοανατολικά του Αγρινίου που οδηγεί στο αλσύλιου του Αγίου Χριστοφόρου (στην αριστερή μεριά όπως το κοιτάμε απο την πόλη) και στούς Αγίους Πάντες. Πολλοί κάτοικοι της πόλης πέρασαν απο εκεί προκειμένου να διασχίσουν το αλσύλιο ή να κάνουν μια διαφορετική πορεία (καθώς προσφέρονται πολλές εναλλακτικές) και να θαυμάσουν την θέα απο ψηλά.

Στα πλαίσια των εργασιών που πραγματοποιούμε στο "Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Γιώργου Λουριδά" στο οποίο συμμετέχω, συνέλαβα την ιδέα να διακωμωδήσω λίγο την περίσταση.

Έτσι μου προέκυψε το παρακάτω βίντεο το οποίο πιστεύω ότι θα σας διασκεδάσει.

Διαβάστηκε 5894 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 23:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr