Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 14:26

Φαντασμαγορικό θέαμα με δεκάδες Aερόστατα στον ουρανό της Ανω Μυρτιάς Τριχωνίδος (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το έθιμο με τα αερόστατα στο χωριό Ανω Μυρτιά Τριχωνίδος. Εκεί ανήμερα του πάσχα αργά το απόγευμα μικροί και μεγάλοι με την συνδρομή του καλού  καιρού έδωσαν το παρών και πέταξαν τα αερόστατα τους δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στον ουρανό. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε εκεί.

aerostata 01

aerostata 02

aerostata 03

aerostata 04

aerostata 05

aerostata 06

aerostata 18

aerostata 27

aerostata 33

aerostata 10

 aerostata 32

Ο Δήμαρχος Θέρμου κος Σπύρος Κωνσταντάρας μίλησε στην Χρύσα Σπαή δηλώνοντας ότι: «Το έθιμο με τα αερόστατα γίνεται για 4η συνεχή χρονιά φέτος και η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική και διπλάσια σχεδόν από πέρισυ. Το έθιμο αυτό αρχίζει να αποκτά φανατικούς οπαδούς και αναμένεται την επόμενη χρονιά να συμμετάσχουν περισσότεροι. Ο Δήμος Θέρμου δίνει έμφαση στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής βοηθώντας όπως μπορεί σε διάφορες εκδηλώσεις. Ευχές πολλές στον κόσμο για το πάσχα»

aerostata 44

Ενας εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης ο κος Σπύρος Κοακαλλάκης δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: « Κάνουμε την εκδήλωση αυτή για 4η συνεχή χρονιά, ο κόσμος την αγαπάει και αυτό φαίνεται από την προσέλευση. Αναδεικνύουμε με αυτό τον τρόπο την Μυρτιά, η οποία είναι ένα πανέμορφο χωριό με φόντο την λίμνη Τριχωνίδα και ο κόσμος αξίζει να την επισκευθεί. Όπως βλέπετε ο κόσμος διασκεδάζει πολύ με την εκδήλωση αυτή και εκτιμούμε ότι υπάρχουν γύρω στα 500 άτομα. Η εκδήλωση είναι μια προσπάθεια ατομική δική μου με βοήθεια από τον πολιτιστικό σύλλογο Μυρτιάς.  Η πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής είναι συνυφασμένη με την λίμνη Τριχωνίδα την οποία προσπαθώ να αναδείξω με τις φωτογραφίες μου εδώ και έξη χρόνια.»

aerostata 33

aerostata 34

aerostata 35

aerostata 36

aerostata 37

aerostata 38

aerostata 39

aerostata 41

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 5557 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 10:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033