Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 12:53

Παπαστράτειο: Παρουσία του Β. Παπασάϊκα η προβολή της ταινίας «Ο πηλός και η κοπέλα» (Videos – Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου 2021 στον προαύλιο χώρο του Παπαστρατείου Γυμνασίου προβλήθηκε σε πρώτη Πανελλήνια προβολή η ταινία «Ο Πηλός και η Κοπέλα» του Γιώργου Λουριδά, η οποία γυρίστηκε αποκλειστικά στο Αγρίνιο και αυτή τη στιγμή ταξιδεύει στα κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. 

Η προβολή έγινε παρουσία του καταξιωμένου γλύπτη Βασίλη Παπασάϊκα, ο οποίος βοήθησε την κινηματογραφική ομάδα στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος κόσμου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Παύλος και η Μαρία, ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πρόσφατη απώλεια της μοναχοκόρης τους. Ο Παύλος, όντας γλύπτης, αποφασίζει να φτιάξει ένα άγαλμα στη μνήμη της. Βρίσκει το νεαρό μοντέλο που θα πυροδοτήσει την έμπνευσή του αλλά τα πράγματα πηγαίνουν απροσδόκητα λάθος. Η Μαρία παρακολουθεί τη στοργή του για το νεαρό μοντέλο να αυξάνεται συνεχώς και χτυπά το κουδούνι του ραγισμένου γάμου τους που μοιάζει να διαλύεται…

Πρωταγωνιστούν: Σόλων Τσούνης, Πέτρα Μαυρίδη, Φιόνα Κατοίκου, Χριστίνα Γαλανοπούλου

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι μονόλογοι των μελών του Κινηματογραφικού εργαστηρίου του κ. Γιώργου Λουριδά, οι οποίοι προβλήθηκαν στο 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου που είχε πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Μάιο.

Οι ιστοσελίδες του «Agrinio 365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή πρώτη προβολή της ταινίας «Ο Πηλός και η Κοπέλα» του Γιώργου Λουριδά:

agriniotimes.gr

 

Διαβάστηκε 827 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.