Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 18:50

Σε δείπνο με τη Μόνικα Μπελούτσι η Μαρίνα Πατούλη - Η κοινή τους φωτογραφία (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα δείπνο προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Πατούλη.

Η κυρία Πατούλη, που παρακολούθησε και την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» πριν από δύο μέρες, ανέβασε τη φωτογραφία με την Ιταλίδα σούπερ σταρ στο Instagram.

«Μεγάλη χαρά για εμένα η εμπειρία της γνωριμίας μου με τη Μόνικα Μπελλούτσι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρίνα Πατούλη.

Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα πόζαραν στο φακό με χαμόγελο. Σημειώνεται πως για το διάστημα παραμονής της στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε το μαύρο χρώμα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα στο δείπνο που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης την είδαμε με την ίδια υπέρκομψη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε και στη Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν έδινα την απαραίτητη νότα αυστηρότητας στο σύνολο, ενώ φυσικά, δεν έλειψαν και τα πανύψηλα τακούνια, σύμβολο θηλυκότητας.

Δείτε την Μαρίνα Πατούλη με τη Μόνικα Μπελούτσι:

pronews.gr

Διαβάστηκε 660 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 18:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.