Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 19:14

Φώτης Κωστούλας: Πονηρά τα σφυρίγματα Κουμπαράκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ρωτήθηκε ο Φώτης Κωστούλας που φιλοξενήθηκε στο metropolis 95.5. Αφορμή η αντίδραση του Γιάννη Αναστασίου που έφυγε από τον πάγκο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού έκανε λόγο για τα πολλά ανάποδα και πονηρά σφυρίγματα του Κουμπαράκη. Αναφέρθηκε επίσης στους φετινούς στόχους της ομάδας και στην απόλυτη ικανοποίησή του για το έργο του Αναστασίου.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Είχαμε μια καλή παρουσία και θεωρώ ότι τουλάχιστον η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ με πολύ λίγες ευκαιρίες κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες επιβάλλονται μέσα στο γήπεδο μόνο με το μέγεθός τους, μετράει η βαριά φανέλα».

Για την αντίδραση Αναστασίου:

«Το ανάποδο πλάγιο ήταν ένα από τα δεκάδες λάθη. Τα πονηρά σφυρίγματα που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Να μιλάμε ξεκάθαρα, εγώ δεν μπορώ να του πω μπράβο, έπαιξες 50-50. Έγερνε πολύ η πλάστιγγα. Έγινε κι αυτό το πλάγιο ακριβώς δίπλα του στα δύο μέτρα και φαίνεται ότι αγανάκτησε, σηκώθηκε κι έφυγε, σαν διαμαρτυρία».

Για τη διαιτησία του Κουμπαράκη. :

«Πολλές φορές οι διαιτητές που δεν έχουν την κατάλληλη ψυχολογία ή την ακεραιότητα, σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Για να είσαι καλός διαιτητής πρέπει να έχεις και έναν δυνατό χαρακτήρα για να μπορεί να σταθεί στις συνθήκες ενός αγώνα. Αλλά δεν το έχουν όλοι. Ήταν λίγος και γι’ αυτό προσπάθησε να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.

Για τον φετινό στόχο:

«Ευχόμαστε να κρατήσουμε αυτό ο στυλ και να παλέψουμε. Στόχος μας είναι να μην περάσουμε τα περσινά. Να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας. Θα δώσουμε ότι μπορούμε, είμαστε δίπλα στον προπονητή που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλή κατάληξη»

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.