Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 17:23

10 πράγματα που οι άντρες μισούν αλλά οι γυναίκες συνεχίζουν να κάνουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο έρωτας αρχίζει με τον πόθο, που μπορεί να διαρκέσει ώρες, μέρες ή εβδομάδες. Στη συνέχεια έρχεται ο παράφορος έρωτας που διαρκεί, κατά μέσον ορο, από τρεις έως δώδεκα μήνες πριν δώσει τη θέση του στην αφοσίωση. Όταν ξεθυμάνει αυτό το κοκτέιλ των ορμονών, βλέπουμε τον σύντροφο μας στο ψυχρό φως της ημέρας και κάποιες συνήθειες του μας φαντάζουν εκνευριστικές.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 10 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν ότι αρέσουν στους άντρες, αλλά οι περισσότεροι καταβάθος τα μισούν. Κάποια από αυτά μπορεί να σου φανούν αρκετά οικεία, καθώς τα κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά αν ξεκαθαρίσεις την θέση σου μπορεί να μην αποτελούν πλέον πρόβλημα στη σχέση σου.

Μας κλέβουν τα ρούχα

Δεν ξέρουμε τι μανία είναι αυτή, αλλά οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να μας κλέβουν τα ρούχα, ιδίως τα φούτερ και τα T-shirts. Νομίζουν ότι το θεωρούμε χαριτωμένο, καθώς θα μας έχουν συνέχεια “επάνω τους”, ωστόσο το βρίσκουμε ενοχλητικό γιατί χάνουμε τα αγαπημένα μας ρούχα, τα οποία δεν θα μας επιστραφούν ή θα καταστραφούν.

Φοράνε τόνους μέικαπ

Ορισμένες γυναίκες, ειδικότερα οι πιο νέες, πιστεύουν ότι όσο πιο βαμμένες είναι τόσο πιο όμορφες δείχνουν στα μάτια μας, ωστόσο κάνουν λάθος καθώς το “lees is more” ισχύει και για το μακιγιάζ. Απλά δεν μας εντυπωσιάζει και λεκιάζει..

Μιλάνε σαν χαζομπεμπέκες

Το πιο ενοχλητικό από μία γυναίκα που μιλάει πολύ, είναι η γυναίκα που μιλάει σαν μπεμπέκα. Μερικές νομίζουν ότι οι άνδρες το βρίσκουν χαριτωμένο, ωστόσο είναι αρκετά περίεργο. Εξάλλου θέλουν να βγαίνουν με μια γυναίκα και όχι με ένα μικρό κορίτσι.

Θέλουν έναν άντρα για τα πάντα

Την δεκαετία του ’50 κάθε γυναίκα έπρεπε να εξαρτάται από τον άντρα της για τα πάντα, ωστόσο οι καιροί έχουν αλλάξει και οι άνδρες δεν ψάχνουν για μια αδύναμη γυναίκα. Σίγουρα μπορούν να τις βοηθήσουν σε κάτι που είναι δύσκολο, ωστόσο μπορούν να ανοίξουν μόνες τους ένα βαζάκι με τουρσί, δεν είναι επιστήμη.

Νομίζουν ότι μας αρέσουν τα κορμιά των supermodels

Μπορεί σε πολλούς άντρες να τους τρέχουν τα σάλια μόλις βλέπουν την Kendal Jenner και την Bella Hadid, ωστόσο όταν συνάπτουν σχέση με μια πραγματική γυναίκα, θέλουν να μην είναι τόσο κοκκαλιάρα που να φοβούνται μήπως γλιστρήσει μέσα σε καμια σχάρα πεζοδρομίου. Οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται πίεση να χάσουν κιλά για να κερδίσουν έναν άντρα.

Τα ψεύτικα φρύδια

Αυτή την νέα τάση με τα τεράστια φρύδια δεν μπορούμε να την καταλάβουμε. Είναι κάτι αντίστοιχο του υπερβολικού μακιγιάζ και μπορεί να κάνει έναν άντρα να το βάλει στα πόδια. Νομίζουν ότι το να φαίνονται φυσικές είναι κάτι που θαυμάζουμε, ωστόσο έχουμε μάτια και βλέπουμε τι είναι φυσικό και τι όχι!

Το προκλητικό ντύσιμο

Υπάρχουν μερικές γυναίκες οι οποίες νομίζουν ότι το να δείχνουν περισσότερη σάρκα είναι καλύτερος τρόπος για να προσελκύσουν έναν άντρα – σίγουρα σε μερικούς μπορεί να αρέσει μια τέτοια εμφάνιση – όχι όμως κάποιον που ψάχνει για σοβαρή σχέση.

Οι ντίβες

Οι γυναίκες με πολλές απαιτήσεις δεν είναι διασκεδαστικές και συνήθως σου τρώνε χρόνο και πολύ χρήμα. Μπορεί πολλές γυναίκες να πιστεύουν ότι οι άνδρες θέλουν μια πριγκίπισσα, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να βρουν κάποια με την οποία να είναι ίσοι.

Το παίζουν αδύναμες

Ορισμένες γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι πρέπει να είναι υποτακτικές σε έναν άντρα και ότι οι περισσότεροι θέλουν μια κοπέλα που να εξαρτάται από αυτούς. Στην αρχή αυτό μπορεί να αρέσει σε έναν άντρα, ωστόσο στην πορεία θα αναζητήσουν μια γυναίκα που να στέκεται στα πόδια της και να είναι δυνατή.

Το παίζουν δύσκολες

Για χρόνια οι γυναίκες πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα είναι να το παίξουν δύσκολες. Προφανώς, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα όταν βγαίνει με έναν άντρα, είναι του δείξει πώς αισθάνεται πραγματικά. Πώς θα ξέρει αν της αρέσει ή απλά ενδιαφέρεται μόνο να παίξει μαζί του;

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 8643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.