Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 23:19

Υπουργείο Υγείας: Προσλήψεις επικουρικών γιατρών, η διαδικασία για τις αιτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη διαδικασία πρόσληψης γιατρών στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας παρουσιάζει, με μια διευκρινιστική ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών γιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, από το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζεται ότι η διαδικασία πρόσληψης ιατρών είναι απλή και ότι σε κάθε Υγειονομική Περιφέρεια τηρείται κατάλογος αιτούντων γιατρών, ο οποίος επικαιροποιείται καθημερινά. Σε αυτό τον κατάλογο, μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος γιατρός.

Όσον αφορά στους επικουρικούς ιατρούς του ΕΚΑΒ, οι αντίστοιχες αιτήσεις υποβάλλονται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

dikaiologitika.gr

 

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία