Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:34 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 20:33

ΕΛΣΤΑΤ: 60.000 προσλήψεις για απογραφή – Ποιοι συμμετέχουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ΕΛΣΤΑΤ για την πρόσληψη σχεδόν 60.000 υπαλλήλων απογραφής.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), δεκτοί γίνονται όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-67 ετών, που διαθέτουν πτυχίο (οποιασδήποτε σχολής) απολυτήριο Λυκείου ή Γυμνασίου.

Οι απογραφείς που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021.

Με δεδομένο ότι οι νέοι υπάλληλοι θα καταλάβουν θέσεις απογραφέων πληθυσμού, οι προσλήψεις αφορούν όλη τη χώρα.

Προτείνεται για ανέργους

Σημειώνεται ότι όσοι άνεργοι πάρουν μέρος στην προκήρυξη θα συνεχίσουν να επιδοτούνται και μετά το πέρας της απασχόλησής τους.

Όπως ορίζει η προκήρυξη, το νομικό καθεστώς ατόμων εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, επιδοτούμενων ή μη, δεν μεταβάλλεται εξαιτίας της απασχόλησής τους στην Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021

Προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση έως τις 27 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.

Κάντε αίτηση τώρα έγκυρα και γρήγορα με το workenter.gr

Απευθυνθείτε, άμεσα, στις υπηρεσίες του workenter για να κάνετε έγκυρα και ορθά την αίτησή σας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

-211 9555 025
-211 9555 099
-211 9555 050

Εναλλακτικά

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας στο θέμα “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ” και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Εργασιακός σύμβουλος θα σας απαντήσει για τα επόμενα βήματα.

Πηγή: workcenter.gr

Διαβάστηκε 625 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία