Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 16:38

Παναιτωλικός: Ερωτήματα που περιμένουν απάντηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Μαζί και η απάντηση σε κάποια ερωτήματα που αφορούν ποδοσφαιριστές και σχετίζονται με την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Μπαρμπόσα, Αποστολάκης που έμειναν εκτός αποστολής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους, όπως αποδεικνύει η συμμετοχή τους στις προπονήσεις που μεσολάβησαν. Μένει να απαντηθεί αν ο Γιάννης Αναστασίου τους υπολογίζει και σε ποιο βαθμό (αποστολή; ενδεκάδα; αλλαγή;).

Το ίδιο ερώτημα υπάρχει για τον Μεντόσα, που λόγω ενός μικροπροβλήματος έχασε κάποιες προπονήσεις. Σίγουρα εκτός θα είναι οι «μόνιμοι» Λιάβας Περέιρα και ο Μελίσσας που τραυματίστηκε πρόσφατα.

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα για τον Φλόρες που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ονδούρας. Όχι μόνο αναμένεται να είναι -για πρώτη φορά- στην αποστολή, αλλά πιθανότατα θα τον δούμε και στην αρχική ενδεκάδα.

Υπάρχουν και δύο παίκτες που ήρθαν αργά και εντάσσονται σταδιακά στην ομάδα. Ο Ζεστέντ και ο Αντούνες, ανεβάζουν στροφές και φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα της πρώτης τους επίσημης εμφάνισης στην Ελληνική Super League.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.