Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  4:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:09

ΔΕΘ: Η Eurovision της πολιτικής σε δύο Σαββατοκύριακα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΔΕΘ εδώ και αρκετά χρόνια μοιάζει όλο και πιο πολύ με τη Eurovision ή και κάτι χειρότερο από αυτή ιδίως ως προς το πολιτικό της σκέλος. Οι ομιλίες των εκάστοτε Πρωθυπουργών είναι χειρότερες και από τα τραγούδια της Eurovision, με πολλές εξαγγελίες, πολλά “θα” δηλαδή και χωρίς απολογισμούς. Όπως και αυτές των αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα τα έκαναν όλα τέλεια…

Το χειρότερο ίσως είναι το καθαρά εκθεσιακό μέρος της έκθεσης. Τα περισσότερα περίπτερα είναι κρατικά και τα περίπτερα των επιχειρήσεων τα… ψάχνεις… Με περίπτερα Υπουργείων, Σωμάτων Ασφαλείας, Περιφερειών, Επιμελητηρίων, ΔΕΚΟ, εταιρειών του Δημοσίου, Δήμων και Πανεπιστημίων. Ένα τουρλομπούκι δηλαδή χωρίς θέμα. Γιατί οι σοβαρές εκθέσεις, παντού στον κόσμο, είναι μονοθεματικές.

Και το περισσότερο χειρότερο είναι ότι το σαββατοκύριακο της ομιλίας του Πρωθυπουργού ουσιαστικά μετακομίζει όλο το Κράτος στη Θεσσαλονίκη. Και μαζί με το Κράτος και όλοι οι κομματικοί παραγοντίσκοι που δεν μπόρεσαν να βρουν μια θέση στην κρατική μηχανή. Για τις δημόσιες σχέσεις βεβαίως η άνοδος στη Θεσσαλονίκη. Ένα επαρχιώτικο πανηγυράκι από το οποίο δυστυχώς μια μερίδα του κόσμου -οι κομματικοί στρατοί για την ακρίβεια- περιμένει να αγοράσει το… μαλλί της γριάς.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 918 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.