Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 03:04

Άγριες Μέλισσες: Κλείδωσε η ημερομηνία έναρξης του τρίτου κύκλου – Τα δέκα πιο «καυτά» spoiler

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άγριες Μέλισσες: Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις του οποίου αναμένονται συνταρακτικές.

Η μέρα που η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει στους δέκτες πλησιάζει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σύμφωνα με την Espresso, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τις ζωές των ηρώων, μυστικά από το παρελθόν θα βρεθούν στο προσκήνιο και τίποτα δεν θα είναι ίδιο…

Η τρίτη σεζόν μεταφέρει τους τηλεθεατές στη δύσκολη εποχή του χούντας. Στο πρώτο teaser του νέου κύκλου της σειράς, άλλωστε, φαίνεται ένα παλιό ραδιόφωνο στο άδειο γραφείο του Δούκα Σεβαστού και ακούγεται ένα μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου:

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς της πόλεως πάσης φύσεως οχημάτων και πεζών. Οι εξελθόντες στις οδούς να επανέλθουν αμέσως στις οικίες τους. Υπ’ όψιν ότι μετά τη δύση του ηλίου, όσοι κυκλοφορούν στις οδούς θα πυροβολούνται άνευ προειδοποιήσεως».

Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Κάποιοι ήρωες δεν θα μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα. Η Λέρος θα είναι ένα νησί που επίσης θα απασχολήσει, καθώς εκεί θα εξοριστούν κάποιοι από τους ήρωες με αριστερά φρονήματα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη, έχοντας εξαιρετικά κακές σχέσεις με τα παιδιά τους, μετακομίζουν στη Λάρισα και, μάλιστα, ο πρώτος τάσσεται υπέρ της δικτατορίας και θα είναι «οπαδός» του καθεστώτος. Επίσης, θα συνεργαστεί με ανθρώπους της χούντας και θα αποκτήσει αξίωμα.

Η Μυρσίνη δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του γιου της, καταστρώνοντας διάφορα σχέδια ενάντια στις τρεις αδελφές.

Τον νέο «κακό» του σίριαλ θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, αδελφό του Αχιλλέα Μεγαρίτη, του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βγαίνει από τη φυλακή, μετακομίζει στο Διαφάνι και θα είναι συνεργός του καθεστώτος. Θα αναπτύξει καλές σχέσεις με τον Δούκα, ενώ τα spoilers τον θέλουν να έρχεται πολύ κοντά με τη Μυρσίνη.

Η Ελένη και ο Λάμπρος όχι μόνο θα έχουν προβλήματα με τον νόμο λόγω της χούντας, αλλά θα εξοριστούν. Επίσης, ένα πρόσωπο από το παρελθόν της μεγάλης αδελφής Σταμίρη θα φέρει αναστάτωση στη σχέση τους. Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της και, μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί. Δεν παντρεύτηκαν, γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το χωριό της. Τον ρόλο του Ζάχου, πιθανότατα, θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής. 

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα συνεχίσουν να παλεύουν με τα συναισθήματά τους, αλλά και με τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουν. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή τους και τα διλήμματα και για τους δύο θα είναι μεγάλα. Οσο κι αν αγαπούν ο ένας τον άλλο, γνωρίζουν καλά πως είναι πια δύσκολο να είναι μαζί.

O Νικηφόρος θα προσεγγίσει ξανά την Ασημίνα. Παρότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και έφτασαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού, ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές τους. Με αφορμή το καλό του Σέργιου θα επιχειρήσουν να δώσουν τέλος στη δικαστική διαμάχη και σιγά σιγά θα έρθουν πιο κοντά. Η Ασημίνα, βέβαια, δεν θα περάσει εύκολα, καθώς θα έχει ενεργή δράση ως αντιστασιακή. Η ζωή της θα μπει σε κίνδυνο και οι απειλές θα είναι πολλές.

Την είσοδό του στη σειρά θα κάνει, επίσης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας. Θα ενσαρκώσει έναν μεγαλοεκδότη εφημερίδας της Θεσσαλίας, που λόγω της δικτατορίας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα επηρεάζοντας τις ζωές πολλών άλλων ηρώων

eleftherostypos.gr

Διαβάστηκε 779 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.