Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 18:06

Με κόσμο το φιλικό ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο “Ζωσιμάδες” παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Με ανακοίνωση της η Γιαννιώτικη ΠΑΕ, ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη διάθεση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, το Σάββατο 28/08 στις 18.30.

Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι από τη ΘΥΡΑ 4 μόνο, με τιμή εισιτηρίου 15€ και το παιδικό 5€. Η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τονίζεται ότι, λόγω της ΚΥΑ που ρυθμίζει τα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων. Ως εκ τούτου τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.