Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 11:52

«Ξανά στο Over το Αϊντχόφεν – Μπενφίκα, ισορροπία στην Ουγγαρία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλες οι πληροφορίες για bwin casino live!

657. Αϊντχόφεν – Μπενφίκα (22:00)

Περνάμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αϊντχόφεν καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στην Πορτογαλία, όπου σταμάτησε το σερί των 6 νικών. Το γκολ του Χάκπο τής αύξησε τις ελπίδες πρόκρισης, ενώ ο κίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος τής στέρησε και δεύτερο τέρμα. Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα, ΟΚ είναι ο εξτρέμ Μαντουέκε. Καλό το κλίμα στην Μπενφίκα, οι 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν τονώσει την ψυχολογία. Πουλήθηκε ο φορ Βάλντσμιντ, έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν για βασικός.

Προγνωστικό: Η Αϊντχόφεν ανοίγει τον ρυθμό στους αγώνες στο γήπεδό της, ενώ «μετράει» 7 σερί Over 2,5 εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπενφίκα αν κλειστεί θα έχει πρόβλημα, θα ψάξει το γκολ και μπορεί να βοηθήσει να έρθει το Over, το οποίο βρίσκεται στο 1.83.919.

 659. Φερεντσβάρος – Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Η Φερεντσβάρος έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης χάρη στη μείωση του σκορ σε 3-2 στο 82ο λεπτό του πρώτου παιχνιδιού, αν και θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερα, καθώς αγωνίστηκε με παίχτη παραπάνω από το 22’, ενώ αστόχησε σε πέναλτι στο 1-1. Η Γιουνγκ Μπόις απέδειξε την ανωτερότητά της, καθώς μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 παίζοντας με 10 παίχτες. Στους δύο προηγούμενους γύρους απέσπασε ισάριθμες ισοπαλίες εκτός έδρας, αμφότερες με χαμηλό σκορ (0-0, 1-1).

Προγνωστικό: Προσεχτικά θα πάει το ματς η Γιουνγκ Μπόις, η Φερεντσβάρος είναι πολύ επικίνδυνη στο γήπεδό της. Ζόρικο ματς, τον πρώτο λόγο το σημείο με την υψηλότερη απόδοση, 3.75 πληρώνει η ισοπαλία.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.

Διαβάστηκε 414 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 11:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.