Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:06

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία τάσσεται στο πλευρό του Άγγελο Παπανικολάου για τις εκλογές της ΕΟΚ. Το μέλος του Ερασιτέχνη, Μπάμπης Παπαπασχάλης, θα είναι, μάλιστα, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Άγγελου Παπανικολάου για τις εκλογές της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χαράλαμπος Παπαπασχάλης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο έμπειρος παράγοντας του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου με ξεκάθαρο στόχο να διατηρηθεί το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης έχει διατελέσει δύο φορές Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. ενώ παράλληλα έχει διατελέσει και έφορος στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ γυναικών».

newsit.gr 

foto sport.gr
Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.